Ta körkort i Stockholm

Det är en stor händelse i livet att ta körkort. Du väljer själv hur du vill lägga upp din resa. Du kan göra det på flera olika sätt beroende på vad som passar dig och din vardag. Det traditionella är att boka ett paket med ett visst antal körlektioner och teori. Om det passar dig bättre att göra bort allt under en kort period finns det intensivkurser. Då har du ditt körkort på bara ett par veckor. Där har du också möjlighet att välja hur många lektioner du vill ta. För dig som har erfarenhet sedan tidigare eller kör mycket hemma kan det passa att endast boka in dig på ett fåtal körlektioner då och då.

Intensivkurs körkort Stockholm

Dalens Trafikskola Stockholm vill göra din resa mot körkortet så rolig och effektiv som möjligt. De är med och stöttar dig hela vägen hur du än väljer att lägga upp körningen och teorin.

Oavsett vilket paket eller hur många lektioner du väljer får du lära dig att köra taktiskt för att du ska känna dig så trygg som möjligt, men även sparsam körning för att minska utsläppen. Självklart är det lättkörda bilar i senaste modell som är fullt utrustade med ABS-bromsar och krocksystem.

Om du vill ta körlektioner i automatväxlade bilar går det alldeles utmärkt. Körkort i personbil är det allra vanligaste, men på Dalens Trafikskola kan du även ta i motorcykel (lätt mc kort) och släpvagn.

Känslan när du har körkortet i din hand är fantastisk. Ännu bättre känns det om du kan se tillbaka på din resa och säga att du haft roligt på vägen. Intensivkurs körkort Stockholm vill att du ska vara så nöjd som möjligt. Väljer du att göra bort allt så fort som möjligt eller om du vill ta det i lugn takt under en längre period – de är med dig oavsett och ser till att uppfylla dina önskemål.